Dit zijn onze algemene voorwaarden. Deze zijn, samen met de verwijzingen die ze bevatten, van toepassing op elke overeenkomst die wij, RokjeKlokje B.V., met u sluiten. Mocht u vragen hebben, aarzel dan niet met ons contact te zoeken via klantenservice@rokjeklokje.nl. U kunt ons ook bereiken op ons telefoonnummer 0318 796 009 en op facebook / instagram: RokjeKlokje. Wij hebben het recht deze algemene voorwaarden te wijzigen. U stemt ermee in dat steeds de laatste versie van deze algemene voorwaarden op onze overeenkomst van toepassing zal zijn.

 

Artikel 1 - Producten

Wij verkopen dameskleding, damesaccessoires en woonaccessoires.

 

Artikel 2 - Betalingen

De (totale) prijs van de producten staat in onze webshop aangegeven. U betaalt via ideal, mastercard of visa. De verzendkosten komen voor uw rekening. Tenzij het aankoopbedrag hoger is dan 75 euro.

 

Artikel 3 - Leveringen

Wij leveren uw product af op het adres dat u bij de bestelling hebt opgegeven. U kunt het adres niet meer wijzigen als wij het pakket al hebben verzonden. Parcel verzorgt de distributie. Wij doen ons best om de bestelling binnen 2-4 werkdagen te leveren. Als de bestelling vertraagd is, stellen wij u hiervan schriftelijk op de hoogte. We garanderen dat u de bestelling uiterlijk 30 dagen na bevestiging van de bestelling zal ontvangen. Lukt dit onverhoopt niet, dan kunt u ons verzoeken om (a) het bedrag dat u voor het product betaald hebt meteen terug te storten, of (b) een vervangend product (van gelijke waarde) te sturen.

 

Artikel 4 - Retour

Retourneren kunt u doen met het retourformulier of door een e-mail te sturen naar info@rokjeklokje.nl Het product moet binnen 14 dagen weer retour bij ons binnen zijn beginnende op de dag van onze verzending. Als wij het product hebben ontvangen, storten wij binnen 14 dagen dagen het volledige aankoopbedrag terug. Mocht de retournering buiten de 14 dagen vallen, vervalt uw recht op geldteruggave en ontvangt u van ons een credit welke weer te besteden is binnen 1 maand. De kosten voor de retourzending komen voor uw rekening. Tijdens de termijn die u heeft om te bedenken of u het product wilt houden, moet u

zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. U mag het product alleen uitpakken en gebruiken voor zover dat nodig is om te bepalen of u het product wilt houden. panty, ondergoed, sokken, oorbellen kunnen niet retour worden gezonden.

LET OP! SALE-ITEMS MOGEN NIET GERETOURNEERD WORDEN!

Daarnaast hebben items uit de party-collectie een retourtermijn van één week.

 

Artikel 5 - Aansprakelijkheid

Wij zijn niet aansprakelijk voor de schade die veroorzaakt is door gebruik van een product. Dit geldt niet als die schade is ontstaan door onze opzet, grove nalatigheid of bewuste roekeloosheid. Uw recht op schadevergoeding zal in ieder geval maximaal het bedrag zijn van het bestelde en betaalde product.

 

Artikel 6 - Intellectuele eigendomsrechten

Alle intellectuele eigendomsrechten (zoals: auteursrechten, beeldmerken, woordmerken) op onze teksten, foto's, beelden en andere materialen, zijn ons eigendom (of hebben wij in beheer met toestemming van de rechthebbende). Uw gebruik mag hier geen inbreuk op maken.

 

Artikel 7 - Klachtenregeling

Als u een klacht heeft over de uitvoering van de overeenkomst, horen wij dat graag. Stuur uw klacht dan zo snel mogelijk (en zo volledig mogelijk omschreven) naar info@rokjeklokje.nl. Wij zullen uw klacht zo snel mogelijk afhandelen, uiterlijk binnen een week nadat we uw klacht hebben ontvangen. Als het langer duurt om de klacht af te wikkelen, ontvangt u binnen 72 uur dagen een bevestiging van uw klacht en laten we weten wanneer we een inhoudelijk antwoord verwachten. Als we de klacht niet onderling kunnen oplossen, ontstaat er een geschil dat valt onder de geschillenregeling.

 

Artikel 8 - Geschillenregeling

Op deze algemene voorwaarden en de overeenkomsten die wij met u sluiten is het Nederlands recht van toepassing.

Contact: Wil je contact met ons opnemen? Dat kan! Je kunt een mail sturen naar: info@rokjeklokje.nl Liever telefonisch contact? Dan kan je ons bellen op het nummer: 0618122031

Btw-identificatienummer: NL002314078B47

KvKnummer: 7107169

U bent succesvol geregistreed!
This email has been registered
ico-collapse
0
Onlangs bekeken
ic-cross-line-top
Top
ic-expand
ic-cross-line-top